Minami: S.M.A.R.T. Choice!

Bij Minami beseffen we maar al te goed dat we verwachtingen moeten inlossen van personen die met hun gezondheid begaan zijn.


Daarom formuleerden wij een uitgebreid gamma aan hexaanvrije omega 3 supplementen die stuk voor stuk beantwoorden aan de hoogste zuiverheid, concentratie en kwaliteit.


Ze zijn volledig milieubewust geproduceerd en worden verwerkt met significant minder warmte blootstelling in vergelijking met andere merken.

In plaats van simpelweg
als goed bestempeld
te worden, zijn wij
erkend als de beste.

Wij brengen visolie van farmaceutische kwaliteit op de markt en produceren deze volgens een strenge Europese milieunorm.

Minami gebruikt een gepatenteerde eco-vriendelijke productie methode (superkritische CO2-technologie) die door gerenommeerde wetenschappers wordt geprezen. Hierdoor bereiken wij maximale omega 3 concentraties en een niet te evenaren zuiverheid. 

De meest geavanceerde productietechniek wordt gebruikt om tegemoet te komen aan de hoge verwachtingen van onze trouwe klanten.

Kiezen voor Minami is een S.M.A.R.T. Choice

Supercritical omega 3 protection
Maximum concentration
Advanced and proven formula
Refined into ultra-pureness
Technology with eco-care

De superkritische vloeistofextractie met CO2 van Minami

Minami oliën worden verwerkt met significant minder warmte blootstelling in vergelijking met andere merken.

Moleculaire distillatie door andere merken

Geïnteresseerd in vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen?

Al meer dan 25 jaar produceren we bij Pure Encapsulations hoogwaardige natuur identieke pure stoffen. Daarom gelden wij als het origineel op het gebied van pure micronutriënten.


Ga naar website:

pure-encapsulations