MINAMI® MyOmega voor moeder en baby

Het is belangrijk om tijdens de zwangerschap voldoende* omega-3 binnen te krijgen, maar het belang ervan is niet zo algemeen bekend als dat van vitamine D, calcium en foliumzuur. Tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode kan DHA, een omega-3 vetzuur, een belangrijke rol spelen bij de hersen- en oogontwikkeling* van je baby. Je baby krijgt zijn DHA-voorraad van jou.

Bij MINAMI®MyOmega geloven we in optimaal welzijn voor jou en je kind in alle stadia van je zwangerschap, van preconceptie, tot zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.

Tijdens deze periode is het belangrijk om je DHA-niveau te kunnen begrijpen. Daarom hebben we twee MINAMI®MyOmega-testkits ontwikkeld waarmee je thuis eenvoudig je omega-3 waarden kan testen zowel voor tijdens als na de zwangerschap.

Ontdek jouw
Gepersonaliseerde
Omega-3

MINAMI®MyOmega is ontwikkeld om je een gepersonaliseerde omega-3 advisering voor, tijdens en na de zwangerschap te geven na een prentale of postnatale DHA test. Bestel de zelftest, ontvang de resultaten en pas je omega-3 waarde aan.

De omega-3 vetzuren DHA en EPA kunnen tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding
gezondheidsvoordelen opleveren voor zowel moeder als baby

Hartfunctie

EPA & DHA helpen aanstaande en nieuwe moeders om een gezond hart te behouden met een dagelijkse inname van 250 mg EPA+DHA

Hersenontwikkeling

Het is bewezen dat de inname van DHA door de moeder helpt bij een normale hersenontwikkeling bij ongeboren kinderen en zuigelingen die borstvoeding krijgen*

Gezichtsvermogen

DHA-inname door de moeder ondersteunt de normale oogontwikkeling bij ongeboren kinderen en zuigelingen die borstvoeding krijgen*

Totale gezondheid

De omega-3 vetzuren EPA en DHA hebben meerdere voordeen voor lichaam en geest en dragen bij aan het behoud van je gezondheid**

Hoe kom je aan jouw
gepersonaliseerde omega-3 aanbeveling?

1

Koop
je test

Met de MINAMI® MyOmega DHA-test meet je
omega-3-waarden en ontvang je een
advies op maat.

2

Doe
de zelftest

Testen is makkelijk en pijnloos en kan vanuit huis.
Slechts één druppel bloed of moedermelk is alles
wat nodig is.

3

Stuur het
testkaartje op

Stuur je testkaartje naar het
laboratorium met de
gratis retourenvelop.

4

Ontvang je
resultaten

Binnen 1 tot 2 weken ontvang je
de uitslag via e-mail.

5

Pas je
voedingspatroon aan

Je ontvangt een gepersonaliseerd omega-3 advies
om je voedingspatroon aan te passen.

6

Herhaal
de test

Je kunt elke 8 tot 12 weken testen
om je omega 3-spiegels te controleren.

MINAMI® MyOmega Partners

* DHA helpt de hersenfunctie normaal te houden en ondersteunt het gezichtsvermogen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Extra inname van minimaal 200 mg DHA door de moeder, naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 250 mg EPA+DHA draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus of zuigeling die borstvoeding krijgt. (bron: EFSA)

** EPA & DHA helpen aanstaande en nieuwe moeders om een gezond hart te behouden met een dagelijkse inname van 250 mg EPA+DHA. (bron: EFSA)