Veel gestelde vragen

Waar komt de vis van de Minami Visolie vandaan?

De vis die gebruikt wordt voor de Minami visolie is afkomstig van de Zuid Pacifische wateren, de meeste van Peruaanse wateren.

Heeft Minami producten voor vegetariërs en veganisten?

Ja, VeganDHA werd speciaal ontworpen voor vegetariërs en veganisten. VeganDHA is een omega 3 supplement met DHA uit algenolie (Schizochytrium sp.)

Heeft Minami producten voor kinderen?

Ja, de kleine, makkelijk in te nemen capsules met aardbeismaak van de MorEPA Mini en MorDHA Mini werden speciaal ontwikkeld voor kinderen.

Kan Minami analysecertificaten (certificates of analysis – COAs) voorleggen?

Ja. Indien u dit wenst, kan u deze steeds opvragen door een e-mail te sturen naar info@atrium-innovations.be

Hoe kan ik de kwaliteit van een visoliesupplement controleren?

Zoek op de verpakking naar het lotnummer en vraag aan de leverancier het bijhorende analysecertificaat. Indien de waarden van de ongewenste stoffen (pesticiden, zware metalen, dioxines en furanen) lager liggen dan de wettelijk toegelaten hoeveelheden, dan kan het product als veilig beschouwd worden. Naast de aanwezigheid van ongewenste stoffen is ook het perodixegetal van belang (max. 10 mEq/kg). Dit getal drukt de peroxidatietoestand van de vetzuren uit. De peroxidatie of het ranzig worden van de vetten geeft aan hoe goed de omega 3 vetzuren bewaard gebleven zijn tijdens het productieproces.  Let er op dat u wel degelijk een recent certificaat ontvangt dat met het lotnummer overeenstemt en niet een gedateerd certificaat met standaardwaarden dat steeds opnieuw gebruikt wordt.

Wat houdt superkritische CO2 extractie juist in?

Meer informatie over deze techniek, kan u vinden via deze link.

Heeft u een bijkomende vraag of vindt u geen antwoord? Stel uw vraag via de contactpagina.